Jumaat, 2 Mac 2012

Selamat Beribadah

Hmmm...mak ngan abah gi umrah....kali nih turut disertai dengan adik beradik belah mak...So semua sekali family yang gi time tu 8 orang laaa....+ 2 orang lagik makcik & pakcik aku yang dah pegi 4 hari lebih awal...

Diorang nyer flight hari tuh 28/2/2012 - kul 3 petang...
Keesokan hari nya...baru abah aku sms bagitau yang depa dah selamat sampai....
Alhamdulillah...

baru kejap nh sms abah lagi,tanya diorang sihat ker tak...abah jawab,cuaca kat sana tengah sejuk...malas nak ganggu sangat diorang...kot2 time tuh diorang tgh solat ker kan..

Harap2 nya diorang sihat n dapat melaksanakan ibadat dengan khusyuk...
Semoga selamat pulang ke sisi kami dengan selamat...amin..


~ mak,mak nda n ain (sepupu)~

~time nih dah nak check in dah...~
~ budak berdua yang asyik main troli..~






2 ulasan:

  1. semoga semua selamat pergi & kembali.. amin..

    BalasPadam