Sabtu, 5 Disember 2009

Selamat Hari Jadi Syamer

Alhamdulillah...hari nih 4 Disember 2009,genap Muhammad Nawwaf Syamer berusia setahun..So far perkembangan terkini nya,just baru berjaya berjalan 5 step...aiyark...adik mamer,bila nak berjalan nih??

So petang semalam,gi la cari kek yang simple-simple kat area dekat umah..malas nak gi jejauh sebab letih..ayahnya baru balik berkursus..So bila dah beli kek tuh..konon-kononnya nak simpan laa untuk potong hari nih...sekali si Syafiq lak yang sibuk-sibuk suh potong gak kek tuh...kalo boleh,lepas jek beli tuh,terus nak potong....Adoi laaa..jenuh pulak nak memujuk suh tunggu malam baru potong....Over excited lak si Syafiq nih...Bila cakap kat dia yang kek tuh untuk Syamer,dia terus cakap " kek tuh afiq punya laa..."

So bila pasang lilin apa semua....bukan Syamer yang tiup...Syafiq yang buat semua tuh bagi pihak Syamer ok...heheheh....tak kisah laaa...Syamer pon bukan reti wat apa-apa...

Oh yer...sebelum tu,majlis potong kek syamer nih just wat simple-simple jek sebab ayahnya tengah nak menghadapi peperiksaan final..So segala perancangan aku untuk celebrate besday adik mamer pon nampaknya kene tangguh dulu ler kot...

See....syafiq yang pegang pisau potong kek...

Tangan si Syafiq jugak yang tengah potong kek...

Apa-apa pun,selamat hari jadi untuk Nawwaf Syamer...semoga menjadi anak yang soleh,pintar dan taat kepada agama,keluarga dan menjadi insan yang berguna..amin.Untuk abang Syafiq pon sama jugak laaa...

Untuk ayah pulak,selamat menghadapi peperiksaan..Semoga dapat jawab semua soalan dengan mudah dan dapat keputusan yang baik..

3 ulasan:

  1. Happy 1st birthday to Syamer!

    BalasPadam
  2. Hepi besday syameer...
    semoga mmbesar sebagai anak yang soleh, amin!

    p/s : gudlak gak tuk ur hubby....

    BalasPadam
  3. tima kasih yer auntie aida n auntie nurul..

    BalasPadam